image

image

image

Gæsternes mening

Vi lader gæsterne selv fortælle om vejr, vind, indtryk og oplevelser....(åbent og uredigeret, naturligvis)
Video testimonials 2013:

Engelsk:

Engelsk:

Dansk:

Dansk:

English:

Francais:

Dansk:


Uddrag fra gæstebogen, tidligere år:

Vi har været i Vernet-les-Bains en del gange de sidste 10 år, og der er stadig masser af vandrestier, landsbyer og historiske steder i lokalområdet, vi endnu ikke har oplevet. Village Catalan var som altid et perfekt midtpunkt for vores ferie, og Anette og Erik var som altid super gæstfrie og imødekommende. Tak for 2 gode uger i år 2010, vi kommer helt sikkert igen :-)

Karin Knudsen & Hans Jørgen Hansen
Vi, som troede Pyrenæerne var nogle forrevne klippestykker, blev noget klogere, da vi første gang stod på vores terrasse og blev "bjergtaget" af det flotte og storslåede syn horisonten rundt. Ikke mondre en 13 bjergkamme kunne vi se med Vernet les Bains som lilleputby lige nedenfor - også kirken med dens uforglemmelige klimten, placeret lige i det gyldne snit. Hvad mere kan man forlange?
Det skulle dalige være de mange spændende udflugtsmål, både til fods og med bil, de gode spisesteder og de venlige mennesker.
Vi har været meget glade for at være her og kan anbefale stedet på det varmeste.

Venlig hilsen
Gitte, Per og Marie Holm
DanmarkDenne uge er gået stærkt med total afslapning, flot udsigt fra huset henover landsbyen og bjergene.
Det har været en oplevelse at opleve Bastilledagen, hvor I havde arrangeret en dejlig tur til kysten og vi oplevede et fantastisk flot fyrværkeri (har ikke tidligere oplevet noget lignende). I skal ha' en stor ros for Jeres gæstfrihed og lyst til at informere om muligheder for seværdigheder. Denne ferie, som blev erstatningen for en sejlerferie, har vi ikke fortrudt, men nydt og vi overvejer stærkt muligheden for at komme igen i år 2000.

Linda og Bjørn Amgild
Danmark


Se William Strahle's solnedgang-fotos fra terrassen

Kære Erik og Anette
Vi har haft 14 fantastiske dage her i Village Catalan, som er et godt udgangspunkt for ture i området med bjergvandring og underholdning på bytorvet i Vernet, samt de længere dagsrejser til Andorra og Spanien.
Det har også været interessant at opleve Bastilledagen - både festeni Vernet dagen før, og fyrværkeriet i Port Vendres, hvor vi uheldigvis blev væk for resten af selskabet!
De 14 dage forsvandt så hurtigt, så vi kommer sikkert forbi igen en dag.

Hilsen May-Britt, Michael og Tania Kjellerup Lind


Vi har haft en perfekt semester. Då vi hade vår lille son på 4 mdr med, passade temperaturen, den friska brisen och det skiftande vädret oss perfekt. Vi fick dock all den sol vi behövde. Den log mot oss det mesta av tiden. Vi flög till Barcelona (Virgin Air) och hyrde bil och körde de 2½ timmar det tar att ta sig hit. (Bil = 3880 Dkr för 15 dgr). National Car Rent.
Vi har blivit väl mottagna i Village Catalan som kan erbjuda det som behövs till en bra semester. Erik och Anette, ni har varit behjälpliga med det som vi har frågat om och mer därtill. (Tack for vinet).
Vernet les Bains kan erbjuda tennis, vandreturer, kultur, - vinsmakning (kräver tid) m.m.
För familier med barn kan vi rekommandera nybörjar canyoning! Härligt! (Andra tar bara den stora).
Den fantastiska utsikten från balkongen är bara pricken över i'et.

Tack för denna gång!

Annika (28) Charlotte (27) Jesper (26) Henrik (26)
Danmark


Det var med spænding vi imødeså gensynet med Jer to, Anette og Erik, og med Village Catalan. Oplevelsen denne gang var ikke mindre intens, men mere i balance og med genkendelsens glæde iblandet. Det kniber med at komme herfra og slippe livet i "landsbyen", hvilket vidneudsagn fra dem, vi har stiftet bekendtskab med, også tyder på - fortsat held og lykke - vi ses igen!

Venlig hilsen
Inger og Arne Terkelsen
DanmarkEfter en længe ventet ferie, ankom vi til Village Catalan. Her blev vi modtaget af Erik og Anette, som viste sig at være utrolig venlige og elskværdige.
Vi har været her i ti (10) dage og benyttede os af de utrolige omgivelser omkring "The Village".
De smukke omgivelser, den skønne natur, byen, Vernet les Bains, værtsparret Erik og Anette og det dejlige bjergklima gør helt sikkert at vi en anden gang vil besøge stedet.
Vi ser frem til sommeren år 2000.

1000 hilsener
Lars og Mona Olsen
DanmarkHer har vi tilbragt 14 dejlige dage og oplevet klimaet på godt og ondt. Temperaturen har svinget fra -5 til + 20 grader, men ALLE eftermiddage har vi tilbragt i solen på terrassen.
Det er en utrolig dejlig egn med mange udflugtsmuligheder, også for hunde. En meget rar landsby med venlige og hjælpsomme mennesker.
Et skønt sted, som vi glæder os til at vende tilbage til.

Jan og Gerda Rerup
DanmarkKære Erik og Anette Gundersen!
Efter 7 dage i Village Catalan siger vi tak for et dejligt ophold på stedet. Vi har haft vejret med os og nydt den dejlige beliggenhed i området.
Lejligheden har fungeret til vores fulde tilfredshed.

Med venlig hilsen
Gudrun og Henning Kristensen
DanmarkI H.C. Andersens fodspor:
________________________

Ved vor sommerbolig i Danmark går vi ofte tur i parken og skoven ved Holsteinborg Gods på Sydvestsjælland. Her kom H.C.A. meget og hans stuer står tilgængelige endnu.
Et vidunderligt sted, har H.C.A. nok tænkt.
Det samme gjorde om Vernet les Bains. Her er stille, god luft, bjerge, natur..., langr væk fra den påtrængende turisme og alligevel tæt på store oplevelser.
Vi måtte ønske, at mange får samme mulighed som os, og at de samtidig må nyde de meget gode kvaliteter, som såvel "Village Catalan" har inde og ude - ligesom den venlighed og imødekommenhed, som Anette og Erik G. driver "landsbyen" med.

Venlig hilsen
Birthe og Mogens Christensen
DanmarkKære Anette og Erik!
Tak for en DEJLIG uges ferie med pragtfuld natur, seværdigheder og fremfor alt et vidunderligt feriehus med RO, FRED, UDSIGT - et hus, hvor man kan føle sig hjemme.
Vi kunne godt have brugt 1 uge mere! Tak også for Jeres søde måde at være på! Såfremt det bliver muligt kommer vi helt afgjort igen.
Vi har nydt det! På forhåbentlig gensyn!

Venlig hilsen
Anne og Arne Rinder Jespersen
DanmarkKære Anette og Erik
Tak for Jeres store gæstfrihed og tips og ideer til hvad vi kunne se i dette skønne område.
Vi kan varmt anbefale turen til toppen af Canigou, men ikke nødvendigvis den svære tur; den lettere tur er også en oplevelse. Men også ture til Villefranche du Conflent og op til Fort Liberia er meget interessante. En tur til Andorra vil vi derimod ikke anbefale. Jo, turen i bjergene dertil er smuk, men meget trafikeret og man er generet af tung trafik. Og i selve Andorra by er der så mange biler, så det tager lang tid at finde en P-plads.
Huset er dejligt. Tak for nu - vi kan godt tænke os at komme igen en anden gang.

Venlig hilsen
Jens og Kirsten Ellekjær
DanmarkVernet - les- Bains er et ualmindeligt smukt sted at holde ferie, hvis man vil bo lidt afsides.
Uanset hvilken retning man kører støder man på nye og spændende steder, og hvis man giver sig tid til en tur ad små veje gennem bjergene - uanset retning - møder man en helt ubeskrivelig smuk natur og rare, rolige mennesker.

Birthe og Hans Sørensen
DanmarkKære Anette og Erik
Tak for Jeres store gæstfrihed, gode råd og hjælpsomhed, da jeg besøgte Village Catalan. Uden Jeres hjælp var jeg nok aldrig nået til verdens ende, Mantet. Og slet ikke fået smagt på den skønne gedeost og hilst på bjergbonden. Den gamle fårehyrde, ham med en racerkører af en søn, ville jeg aldrig have fundet. Takket være Jer fik den danske kunstner Roger og hans familie også besøg.

Niels-Henrik Jensen
DanmarkKære Anette og Erik!
Tusinde tak for en dejlig ferie. En uge er bare alt for lidt, men vi kommer tilbage igen.
At sidde på terrassen og kigge ud over bjergene, giver én ro i sjælen. Vi vidste ikke, at Frankrig kunne være så DEJLIG.

Anni og Steffen Moltke
DanmarkKære Anette og Erik!
Tusinde tak for en dejlig uge her i "Village Catalan" - det blev lige nøjagtigt det, vi havde set frem til i flere måneder.
Som vi har skrevet til familie og venner, opfordrer besøget til gentagelse! Vi håber derfor om alting (helbred osv.) vil på besøg næste år. Tak for al venlighed!

Inger og Arne Sørensen
DanmarkAnette och Erik!
Tack för trå underbara veckor. Här finns det allt: kultur, äventyr, bad m.m. Vi har tagit del av det mesta men det finns fortfarande oändigt mycket kvar att göra.
Tack än en gång och framför allt, tack för det varma och öppna bemötandet

Hälsningar
Jola, Sven Eric, Johanna, Katarina och Maria Norén
SverigeTak for en dejlig uge i en smuk egn.
Vi vil gerne komme igen en anden gang.
Vi ønsker Jer fortsat held og lykke med centret.

Elna og Peter Falk
DanmarkKære Anette og Erik!
Inden vi atter vender næsen mod nord, vil vi gerne sige Jer tusinde tak for den måde vi er blevet modtaget og serviseret på her hos Jer. - Dejligt, uformelt og samtidigt helt i top!!!
Denne gang blev det desværre kun til tre dage; men vi har fået "blod på tanden" - både med hensyn til vandreturene i den fantastiske natur og livet i og omkring "Vernet les Bains" - ja, også naturligvis med hensyn til "Village Catalan", som vi altså bare er helt vilde med! - Tænk engang at kunne begynde dagen med at kigge ud over en middelalderby med dens karateristiske kirke i forgrunden, medens Pyrenæerne knejser i baggrunden - hele horisonten rundt. - Så er det bare herligt at vågne!
Endnu engang tak for Jeres gæstfrihed og de hyggelige timer vi havde sammen - og samtidig fortsat held og lykke med Jeres projekter.

Mange hilsener
TDK - teamet
Jette Fogh, Lars B. Rasmussen og Gitte Toldsted
DanmarkVi har nu nydt en uges ferie her i Vernet les Bains. Vi har set nogle af de mange seværdigheder i omegnen og slappet af i Village Catalan ind imellem. Arbejdet kalder, og vi må vende næsen hjemad mod Danmark, selv om vi sagtens kunne bruge en uge mere her i området. Nu vil jeg se om jeg kan finde Jer på internettet, og så skal jeg også prøve at spille skak med Peter fra Tjekkiet på nettet.

Med venlig hilsen
Olaf og AnnemarieVort bidrag til lovprisningen af dette sted kan være forsikringen om, at man kan have megen glæde af at være her og gøre mange udflugter, selvom man ikke medbringer køretøj.

Karen Glente
DanmarkVi har været utroligt glade for at bo i Village Catalan. Vi har nydt stilheden og den pragtfulde udsigt hver eneste dag. Dette sted har været et af vores bedste ferier, er vi blevet enige om, - og det siger ikke så lidt, for vi har været mange steder.
Tusinde tak for alt.

Mange hilsener
Else og John Jensen
Danmark"At rejse er at leve", som H.C. Andersen udtrykker det og det holder vi utroligt af, især i Frankrig.
I år har vi været flere steder i Sydfrankrig, men intet har været en så storslået oplevelse som opholdet i Village Catalan. At bo i et hus med en kanon udsigt til byen Vernet les Bains og ikke mindst bjergene. At sidde på terrassen og nyde udsigten er en "lise"for sjælen, man glemmer tid og sted og kan næsten ikke løsrive sig. At vandre i Pyrenæerne, med udsigter, vandfald og den rå natur er ubeskrivelig.
Vær vis på at vi kommer igen.

Kærlig hilsen
Lone Johansen og Peter Lundberg
DanmarkDes vacances très agréables dans un cadre sympathique et naturel.
Accueil très chaleureux.
A recommander.

M et Mme Penet
FranceDet har været skønne 14 dage. Her er alt, hvad hjertet kan begære. Travemuligheder, bade fra 15 - 30 grader, restauranter med overkommelige priser, handlemuligheder, dyrepark (lille, men hyggelig) samt et hav af seværdigheder, der er et besøg værd. Vore værter har arrangeret vinture, grillaften, 14-juli fest i en nærliggende havneby (Port Vendres) - altid garneret med et godt glas vin.
Ungerne har nydt svømmepølen og samværet med de andre børn på stedet - engelske, norske og danske.
Tak for en dejlig ferie.

Rasmus, Stine, Tina og Finn fra Sønderborg
DanmarkI beskrivelse af Le Village Catalan bliver man præsenteret for overskriften "Et hjørne af Paradiset" - aktiv ferie, natur, kultur- og afslapningsferie.
Lad os slå fast med det samme - bedre beskrivelse findes ikke.
Det er et hjørne af Paradis, og man bestemmer selv, hvor mange nicher, der skal tilføjes - mulighederne er mange. Gør også brug af Anette og Eriks særdeles kompetente råd og vink om seværdigheder, udflugtssteder, ture osv.
Især for vandrere: Området ER selve Paradiset - og et godt tip: udover vandre/bjergture fra Vernet les Bains er Fillols også et godt udgangspunkt. Eller prøv turen fra Vernet les Bains til Sahorre, halvvejs mod Py, op til venstre ad stien mod Col de Jou, op til Tour de Goa og hjem til Vernet les Bains (udsigten og antal og arter af sommerfugle på denne tur er ubeskrivelig). Og ikke mindst kør op til Mariailles og start turen derfra - mulighederne er mange.
Kære anette og Erik.
Vi har kun superlativer at anvende om vores ophold. Det gælder også selve lejemålet, huset og ikke mindst Jeres måde at være på. I må gerne henvise til os - og vi satser på at vende tilbage igen - alt for mange vandreture står uudforskede tilbage.
Mange hilsner

Mia og Jørn Krarup
DanmarkLiebe Anette, lieber Erik,
es waren wunderschöne Tage, sie wir in Ihrer Village Catalan verbringen dürften. Vielen Dank für den guten Service, den herzlichen Empfang und alles, was den Aufenthalt in Vernet so angenehm machte.

Auf Wiedersehen!
Familie Schlegel
DeutschlandWir waren das erste Mal länger (für 2 Wochen) in Pyrenäen und haben den Aufenthalt hier sehr genossen. Nach langen Wanderungen und kleinen Klattertouren trug das rugige "Village Catalan" in den Abendstunden zur Erholung bei.
Nach einem kleinen Wetterumschlag sorgten die freundlichen Gastgeber Anette und Erik auch noch für sommerliche Temperaturen und blauen Himmel.
Mit den besten Wünchen für eine erfolgreiche Zukunft für Sie und das "Village Catalan"

Birgitte und Michael
DeutschlandSehr geehrte Familie Gundersen,
der Aufenthalt im Village Catalan hat uns ausserordentlich gefallen. Mit der Ausstattung der Wohnung waren wir sehr zufrieden. Sie entsprach voll unseren Bedürfnissen. Die Anlage zeichnet sich aus durch ihre ruhige Lage und den herrlichen Talblick.

Familie Detlef und Christa Enge
Familie Bernd und Monika Grosskopf
Deutschland


What did the clients say...
Small selction from the village guest book:

Here we let the guests tell their own story about weather, impressions, experiences and advice... (good and bad - unedited, of course)

This was our first experience of booking a holiday using the Net. It was all very easy and the accomodation and the surrounding area lived up to our expectations.

The accomodation was spacious and comfortable and everything we needed was provided. Erik and Anette were very friendly and most helpful. Altogether our stay was a very happy one which passed far too quickly.
We were very impressed with the website and all the detailed information we received.

This part of France is beautiful and there is so much to do. We have only had time to sample a little and we hope to be back before too long.

The Village itself is fascinating and we never tired of the view from our terrace.

Heather, David and Lyndsay Barnbrook
United Kingdom

Matthew Barnbrook, the young son: A very good place to stay. I think it is excellent, I mark it 10/10.We have been very happy to be here. Le Village Catalan is very nice with a perfect location with respect to the facilities of Vernet les Bains and especially the hiking trails. The mountains are very beautiful with excellent possibilities for hiking. In addition to the very popular hiking tours to Pic du Canigou, Cascades des Anglais and St. Martin du Canigou, we would like to recommend the following:
Climb the small mountain behind Les Thermes to Pic de la Pena, continue to Tour de Goa and Col de Jou and then down to Casteil and back to Vernet les Bains (4 - 5 hours depending on breaks, children etc.).
Drive by car via Sahorre and Py to Col de Mantet and walk down to Pic de Tres Estelles and back. (3 - 4 hours also also depending on breaks, children etc.).
The 1:25.000 map from the book store is very useful. The public outdoor swimming pools of Vernet are good, especially for children (also small ones).
We would like to come back!

Trine og Steen Holmberg
Sune (11) and Jon (5)
DanmarkWe spent most of our time here walking in the mountains of Canigou & Cerdagne - Capcir. These gave us some very wonderful and memorable walks - as always in the Pyrenees - the weather here, however, has been consistently better than any other holiday we have had in France. For serious mountain walking we recommend the Gorges Véron "Le guide Rando" both "Canigou, Cerdagne et Capcir" - even if your Franch isn't good the directions and maps are easy to follow. We already had these but have seen them in the local bookshops who also have "Petit Randonnée" and "Emilie" guides for shorter walks. We loved the pool for cooling off in the evening. The gite was very convenient and comfortable. Lovely cool bedroom and great views over the town. And why do the church bells give a special extra celebratory ring ar both 7:15's? Is this a local tradition? Or a significant time for worship?
Thank you for your lovely welcome and help. Please feel free to use any comments and if you have an answer to the church bells e-mail us.

Dave and Trak Fryer
Great BritainOur stay was most relaxing and serene. We loved the location and all the wonderful opportunities for side trips. The hiking trails were wonderful.
Our host and hostess were so helpful and kind. I would not hesitate to recommend Le Village Catalan to anyone. I have fond memories of my week here and only wish it could have been two or three. It definately felt like a home away from home and Le Village Catalan became a part of us. Thank you for a most memorable time. One we shall never forget!

Marna and Marilyn O'Toole
USAWe have been very pleased with the facilities and atmosphere of Le Village Catalan. It is recommandable to families even with kids. The surroundings are beautiful and you feel quite for away from the crowded tourist areas. We are going to recommend Le Village Catalan to collegues and friends.

Kind regards
Helle and Mogens Laursen
DenmarkWe have both thoroughly enjoyed our holiday at Le Village Catalan. The setting is spectacular, the thought of meals on the terrace overlooking Vernet, the church and the mountains will keep me going through several boring meetings in the months to come. My personal highlight was a day in the mountains climbing Le Canigou, hard work but well worth it.
Thanks also to our very friendly and helpful hosts, who made the holiday complete.

Many thanks.
John and Jill Wood
United KingdomWe have enjoyed our stay very much, the cottage is delightful.
It was nice being able to meet with yourselves and fellow guests at the poolside. Hopefully we will be able to holiday here again next year. We wish you both our very best wishes and thank you.

Georgina Lee
United KingdomErik and Anette are great hosts. They went out of their way to accomodate us since we were without car. Though there are a number of local sights, having a car would greatly expand the exploration possibilities. Local residents were also quite helpful and friendly. The region is spectacular and we will return to it.

William Strahle
USA ( - see Bill's web page about Vernet , and don't miss his beautiful sunset photos from the balcony)Beautiful situation, lovely views - we enjoyed eating and drinking on our terrace while the sun set over Vernet les Bains.
We greatly enjoyed walking in the area - the Cascades des Anglais walk was a good starter, and great fun. The higher areas around Mantet and Col de Porhes (with its lake(s)) were beautiful - the wild flowers and the fresh feel to the air were fantastic. A bath in the hot springs pool (open air) at St. Thomas les Bains can be recommended.
Thank you very much for a lovely stay.

Michael and Mary Sidford
EnglandThank you for a peaceful time in incredible scenary. Hopefully we will return sometime to visit the many places we missed.

Peter and Chris
EnglandWe have had a wonderful time.
Partly this is due to France - always interestingly different for the English. Great value for UK visitors. Then there is the food and wine.
Partly its due to this AREA of France. What we were told about the sunshine and the temperatures being modified by altitude was true for us. But in addition everything is so green.
Partly it is due to Vernet and it's surroundings. The scenary round here is wonderful. We made very good use of the booklet of 12 walks in the area supplied by the Office du Tourisme. It was even possible to make the walk to the summit of Canigou - with amazing views of the Pyrenees, of Roussillon, and of the Mediterranien coast in France and Spain.

Vernet itself is visually charming and very quiet. We found a couple of reasonable restaurants and one really good one - Le Molière in Casteil. Shopping for self-catering was fine. Apart from the local small shops, we thought the local supermarket was really good for its size. We also enjoyed Prades market.

Finally we enjoyed Le Village Catalan. The space was more than enough for us. The house was well-equipped and clean. The view from our balcony was superb. The houses are high enough to give a great view over a very attractive town - but not so high up as to make a walk into town difficult. Strolls into town for an evening aperitif or for fresh bread were a pleasure.

We should, most importantly, mention also the "management" of Le Village Catalan who made it a particular pleasure to be here. We were welcomed warmly and you were always available but never obstrusive. You also provided information, advice and practical help whenever we asked. Very, very many thanks. We will return: we hope soon.

Peter and Tricia Bradshaw
EnglandWe have had a wonderful week. The house has been very comfortable and has wonderful views. We have thoroughly enjoyed our walks in the spectacular countryside and mountains: these have given us great appetites which we have sated in some fine restaurants in the charming town. Overall, it has been a most refreshing week. We have found that one week has not been long enough to make full advantage of what there is on offer in this splendid place.
Finally, we would like to say that we cannot imagine anywhere hosts more friendly and helpful, yet unobstrusive, than Erik and Anette. Thank you both, and all good wishes for the future.

Ken and Lilian Baird
EnglandTo Anette and Erik Gundersen:
Thank you very much for your warm welcome and excellent hospitality. We enjoyed the week in the Village Catalan very much; the house is wonderful and ok equipped.
Erik, please continue your Internet success-story!

Best regards
Herbert and Gertraud Sauter
DeutschlandThank you Erik and Anette for a wonderful holiday. Courli's outlook over Vernet + surrounding mountains never ceased to strike us with awe and our little patio was a real treat. Your hospitality + generosity was hugely appreciated, especially when Betty fell and badly broke her wrist - thanks to you an incident which could hace caused us huge anxiety you helped us deal with calmly (calling a doctor on our behalf). Knowing that you were happy to step in and help.
Thanks again, hope to see you again sometime.
P.S. Maybe we'll se you playing your bass one day Erik!

Jan, John and Betty Lenz
EnglandOur most relaxing week this year by far. Extremely impressed with the area (possibly hooked for life)!
Peace reigned!

Dean O'Connor and Sarah Hopper
EnglandWe felt at home here. Everything we needed was available. Beautiful view and a wonderful area to stay. Friendly town.

Jim and Regine
England


We have really enjoyed our stay here. The swimming pool was great and kept the child quiet! The views are fantastic, amazing sunsets and ever-changing light across the hills. The hot bricks of the terrace are so warm to your bare feet; the other guests were friendly and the atmosphere is peaceful and congenial.

Sandra Hawthorn and Paul Kerry
United Kingdom

I found there were lots of fun activities I liked the animals at the park and I thought the eagels were amazing.

Eilidhjago (the young son)Thank you Erik and Anette for a relaxed welcome that perfectly matched the setting, and for your many kindnesses.
Hope to see you again someday - in Vernet les Bains or in Bath (les bains). We really enjoyed the petanque! and the house was perfect.

Tony and Jane
United KingdomHi Erik and Anette
Just a quick thankyou - now we are back in Wiltshire. For the first time ever we drove the length of France (and across Southern England) without seeing a cloud!
We greatly enjoyed our 1½ bed apartment and your hospitality (as well as Vivi and Maria's). Starting the week with the wine and info gathering was a great idea....and the Petanque tournament!
Its also the first time we have come home feeling we really would like to stay in a place again. There is still plenty to see and do! So, au revoir until a year or two's time perhaps!

Best wishes
Mike, Sue and Tasmin
United KingdomKaty and I would like to express our gratitude for your wonderful hospitality during our honeymoon in France. Our stay with you in Vernet les Bains was the highlight of our trip.

Michael and Katie Philips
USAJe vous aime...I love you...Miluji Vás
Fantastic holiday, beautiful countryside, very nice people, mainly Erik and Anette. We leave but we are happy to find new friends.
I envy you the feeling of making people to be happy.

Jana, Peter, Irena, Pepi, Banca and Tanà
Czech RepublicWe really enjoyed our holiday. Erik and Anette you both have been very helpful in telling us about the area and the different attractions. Your house is very nice and comfortable and highly recommended. Thank you.

Valerie and Liam Ryan
United Kingdom


Index: Om os | Landsbyen | Husene | Arkitektens mening | Lejepriser | Booking | Gæsternes mening | Lokal info | Fotogallerier | Videos | Resourcer | Kontakt |image
image